تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




 

آموزش در ادامه مطلب

مواد لازم:
گوشت سر دست و دنده 1 کیلو گرم
پیاز درشت 1 عدد
دارچین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نعناع خشک شده مقداری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
خلال بادام مقداری برای تزئین

طرز تهیه:
گوشت رابا ٢عدد پیاز وادویه می گذاریم بپزد ٠ جگر سفید راهم پس از پختن چرخ وسرخ می كنیم ٠ گوشت پخته شده رابا٢ عدد پیاز باقی مانده چرخ می كنیم ونمك وفلفل وزرد چوبه رابه میزان لازم وعلاقه شخصی به گوشت اضافه می كنیم وباهم مخلوط می كنیم ٠ سپس دریك تابه كوچك ویاكفگیر مخصوص بریانی اصفهان ، كمی روغن ریخته بطوریكه كف آن چرب وداغ شود ٠ هربریانی رابه اندازه همبرگریابه شكل بیضی كف ظرف پهن می كنیم وروی حرارت می گیریم كمی كه داغ شد روی یك تكه نان سنگگ یك قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم كه فقط نان كمی مرطوب شود ٠ بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته وبریانی راروی نان برمی گردانیم ومقداری سبزی معطر مانند ریحان ، نعناع وترخان خشك وپودرشده روی آن می ریزیم ٠ درپایان مقداری جگرپخته وسرخ شده كناربریانی میریزیم ٠




طبقه بندی: غذا های گوشتی،
[ پنجشنبه 24 فروردین 1391 ] [ 01:50 ق.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس