تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




 

آموزش در ادامه مطلب

مواد لازم
گوشت گوساله: به میزان دلخواه
روغن: به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمك: كمی
آبلیمو: كمی

طرز تهیه:
این خوراك از قطعات كم‌چربی و نازك گوساله كه به شكل ورق ورق بریده شده، تهیه می‌شود باید رگ و ریشه گوشت خوب گرفته شود. وقتی كه گوشت را به شكل ورقه‌ورقه بریدید، باید با گوشت‌كوب، آن را بگویید و چند ساعت بگذارید تا بیات شود، البته باید به آن نمك و فلفل سیاه هم اضافه كنید. روغن را داغ كرده و گوشت را در آن می‌ریزیم تا به مدت 7 تا 10 دقیقه خوب سرخ شود. در اواخر سرخ شدن در صورت تمایل چند قطره آبلیمو به آن اضافه كنید. گوشت كه سرخ شد، آن را از ماهیتابه خارج می‌كنیم تا اینكه سرد و روغن آن گرفته شود. این خوراك گوشت را مانند تصویر می‌توانید با برنج و سیب‌زمینی سرخ كرده میل كنید، ضمن اینكه اگر پیاز را با جعفری خرد شده مخلوط كنید، مكمل خوشمزه‌ای است… البته در زمان میل كردن، می‌توانید گوشت را داخل ماكروویو دقایقی گرم كنید




طبقه بندی: غذا های گوشتی،
[ پنجشنبه 24 فروردین 1391 ] [ 01:52 ق.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس