تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




آموزش در ادامه مطلب

مواد لازم:

یک قاشق غذاخوری کره تصفیه شده یا روغن حیوانی
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
2 حبه سیر، ریز خرد شده
500 گرم فیله بره، به صورت قطعات درشت خرد شده
2 قوطی 400 گرمی کنسرو گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان لازم
250 میلی لیتر عصاره یا آب (دلخواه)
500 گرم بامیه ریز، سر و ته گرفته شده
آب یک عدد لیمو ترش

وسایل مورد نیاز:
قابلمه
چه چیزی بخرید:
فیله بره, بامیه ریز

طرز تهیه:
ابتدا روغن جامد را داخل قابلمه ذوب کرده و پیاز را تا زمانی در آن تفت بدهید که نرم شود. سپس سیر را اضافه کنید. چند دقیقه آن را نیز تفت بدهید و گوشت را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا رنگش تغییر کند و کمی قهوه ای شود.
در این مرحله گوجه فرنگی های کنسروی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید. اگر گمان می کنید به آّب بیشتری نیاز است کمی دیگر بیافزایید. درب ظرف را ببندید تا خورش به مدت 30 تا 35 دقیقه به آهستگی بجوشد.
بعد از گذشت این مدت، بامیه را اضافه کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه آن را بپزید. در پایان آب لیمو ترش را داخل خورش ریخته و آن را با برنج سرو نمایید.
خلاصه ای در باره این رسپی:
این خورش غلیظ که از گوشت ترد گوساله و بامیه های کوچک آماده می شود، در مصر بسیار رواج دارد. راز تهیه این غذا، طبخ آن به مدت طولانی روی حرارت کم است تا تمام مزه ها به تدریج با هم ترکیب شوند.




طبقه بندی: غذا های گوشتی،
[ پنجشنبه 24 فروردین 1391 ] [ 01:55 ق.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس