تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




آموزش در ادامه مطلب

مواد لازم

گوشت سینه مرغ بدون پوست 600 گرم
آب لیموترش 0.35 فنجان
شكر 2 قاشق سوپخوری
سس چینی 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 3 قاشق مرباخوری
روغن 2 قاشق مرباخوری
آب مرغ 0.25 فنجان

طرز تهیه :
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید . آبلیمو ، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید . آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید . روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود . مایتابه را تمیز کنید و چاشنی ای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود . آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید .




طبقه بندی: غذای چینی،
[ شنبه 26 فروردین 1391 ] [ 01:35 ب.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس