تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




آموزش در ادامه مطلب

مواد لازم 


قارچ 250 گرم
میگو تاره 375 گرم
گوشت مغز ران گوساله 125 گرم
پیاز سبز خرد شده 3 عدد
بادام 2 قاشق سوپخوری
خیار شور 0.25 فنجان
سس سویا 2 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
روغن 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

شما می توانید در صورت تمایل این مخلوط توپی را تا مرحله سرخ كردن آن از یك روز قبل آماده نمایید و هنگام سرخ كردن آنها را در آرد ذرت بغلطانید . همچنین می توانید آنها را بجای سرخ كردن با بخاربپزید كه حدود 10 دقیقه طول می كشد .
قارچها را تمیز كرده و بمدت یك الی دو دقیقه در آب بپزید , میگو ها را تمیز كرده و پوست بكنید , میگو و گوشت را چرخ كنید و پیازچه , بادام , خیار ترشی , سس سویا و آرد ذرت را افزوده و مخلوط كنید , این مخلوط را به شكل توپ فرم دهید و وسط هر توپ یك قارچ قرار دهید. توپها را در آرد ذرت بغلطانید تا آغشته به آرد شده و در روغن داغ سرخ كنید و سرو نمایید .




طبقه بندی: غذای چینی،
[ شنبه 26 فروردین 1391 ] [ 01:41 ب.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس