تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




آموزش در ادامه مطلب

مواد لازم

گوشت بره 500 گرم
قارچ 4 عدد
پیاز خام خلال شده 1 عدد
پیاز سبز خرد شده 2 عدد
هندوانه 1 عدد
سس سویا 4 قاشق مرباخوری
سیر 0.25 عدد
كنجد 90 گرم
سس گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری
روغن 1 فنجان
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

مخلوط توپی شكل را می توانید یك روز قبل از سرو غذا آماده نموده و در ظرف درب داری در یخچال بگذارید . همچنین می توانید این توپهای نپخته را بمدت دو ماه در فریزر نگهداری كنید و هنگام استفاده از یك شب قبل در یخچال قرار دهید تا یخ آنها باز شود .
قارچها را در كاسه ای قرار داده و روی آنها آبجوش بریزید و درب كاسه را گذاشته و بمدت 20 دقیقه كنار بگذارید تا خیس بخورند سپس آبكش كنید و ساقه قارچها را جدا كرده و كلاهك آنها را ریز خرد كنید . گوشت را ریز خرد كرده و پیاز , هویج , پیازچه , قارچ , سس سویا و سیر را به آن افزوده و مخلوط كنید . یك قاشق چایخوری از این مخلوط را برداشته و به شكل توپ فرم دهید و در دانه كنجد بغلطانید تا كاملا آغشته به كنجد شده و بمدت 3 دقیقه در روغن داغ سرخ كنید . باقی مخلوط را به همین ترتیب درست كنید , سس این غذا را ماهیتابه گرم كرده و توپها را بیافزایید و بهم بزنید تا آغشته به سس شوند .
طرز تهیه سس :
تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنید




طبقه بندی: غذای چینی،
[ شنبه 26 فروردین 1391 ] [ 01:50 ب.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس