تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




بلغور جو 1 بسته
هویج رنده شده نیم كیلو
شیر 1 الی 2 لیتر
اب مرغ یا اب گوشت به میزان كافی
خامه پاکتی 1 بسته
نمك و فلفل قرمز به میزان كافی

طرز تهیه:
ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جابیفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم
توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف كردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین كمی جعفری روی ان میریزیم



طبقه بندی: سوپ و سالاد،
[ پنجشنبه 25 خرداد 1391 ] [ 10:33 ق.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس