تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




 

آموزش در ادامه مطلب

  مواد لازم
خربزه به مقدار لازم
۲ قاشق چایخوری آبلیمو
۲ قاشق عسل
یک لیوان شربت انگبین
در مخلوط کن خربزه را با یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق عسل مخلوط کنید بعد ظرف مخصوص بستنی را از این مخلوط پر کنید و برای یک ساعت داخل فریزر بگذارید. بقیه مواد را در مخلوط کن با هم میکس کنید.
یک لیوان شربت انگبین، یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک عاشق عسل ترکیب دوم را بعد از این که روی مخلوط اولیه ریختید، یک ساعت داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه مخلوط موردنظر یخ زد ترکیبی از شربت انگبین و خربزه را که قبلا در مخلوط کن میکس کرده اید روی آن بریزید.
دوباره اجازه بدهید ترکیب شما یک ساعت در فریزر بماند. سپس از آخرین لایه (که همان ترکیب قبلی است) دوباره روی مخلوط اولیه بریزید. حالا کل مخلوط را برای چهار ساعت داخل فریزر بگذارید.




طبقه بندی: بستنی،
[ پنجشنبه 24 فروردین 1391 ] [ 12:32 ق.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
نظرات
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس