تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




 

آموزش در ادامه مطلب
مواد لازم :
  • كیك اسفنجی 4 تخم‌مرغی: یك عدد
  • طالبی متوسط: یك عدد
  • خامه فرم گرفته: 250 گرم
  • بستنی طالبی: 400 گرم
  • شكر: به میزان لازم برای طالبی
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: یك لیوان
  • طالبی و خامه برای تزئین: به میزان لازم
  • روش تهیه :

    1. ابتدا كیك اسفنجی 4 تخم‌مرغی را كه در قالب كمربندی به قطر 30 سانتی‌متر آماده كرده‌ایم از قالب جدا می‌كنیم.
    2. قالب را می‌شوییم و دوباره كیك را داخل قالب قرار می‌دهیم.
    3.خامه فرم گرفته و بستنی را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا پف كرده و مخلوط شوند.
    4. نیمی از طالبی را برای تزئین كنار می‌گذاریم و نیم دیگر آن را داخل مخلوط‌كن می‌ریزیم كه در واقع به شكل آب طالبی درآید.
    5. به میزان دلخواه به طالبی شكر اضافه می‌كنیم تا شیرینی مطلوب داشته باشد.
    6. طالبی را به مواد خامه و بستنی اضافه می‌كنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار كتری قرار می‌دهیم تا ژلاتین ذوب و یكدست شود.
    7.وقتی مواد بستنی كمی برودت خود را از دست داد ژلاتین را به كرم اضافه می‌كنیم و مواد را سریع روی كیك می‌ریزیم.
    8. قالب را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و پس از این‌كه دسر كاملا خودش را بست آن را از قالب جدا كرده و داخل ظرف مورد نظر سرو می‌كنیم.
    9.روی كیك را با خامه و توپ‌هایی از طالبی تزئین كرده و می‌توانیم همانند عكس دیواره‌های آن را با كمی خامه و گندم عسلی بپوشانیم.





طبقه بندی: بستنی،
[ پنجشنبه 24 فروردین 1391 ] [ 12:42 ق.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
نظرات
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس