تبلیغات
بزرگترین وبلاگ آشپزی

بزرگترین وبلاگ آشپزی
 
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
وبلاگ از نظر شما؟؟؟؟




 

آموزش در ادامه مطلب

 مواد لازم:

بامیه یک کیلو

موسیر تازه 3 عدد

سیر 3 تا 4 حبه

جعفری و ترخون تازه 50 گرم

نعنا خشک 1 تا 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید به میزان لازم

طرز تهیه:

بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند).

بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود

بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.

داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد.

درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد.

20 روز بعد ترشی قابل مصرف است.




طبقه بندی: ترشی،
[ پنجشنبه 24 فروردین 1391 ] [ 12:51 ق.ظ ] [ ❤hamideh ❤ ]
نظرات
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ


آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس